Medulin prelazi na zimski režim odvoza otpada

0
Sabirna stanica Kamik
Sabirna stanica Kamik

Med Eko Servis obavještava mještane općine Medulin koji su obuhvaćeni sustavom odvoza otpada po modelu „Od vrata do vrata“ da počevši od 15. rujna prelazi na zimski režim sakupljanja i odvoza otpada.

To znači da će iduće sakupljanje miješanog komunalnog otpada biti 19. rujna (utorak), a nakon toga će se odvijati jednom tjedno, i to utorkom.

Iduće sakupljanje papira bit će 20. rujna, a nakon toga će se odvijati svake druge srijede.

Plastika će se sakupljati 14. rujna, a nakon toga svaki drugi četvrtak.

Sakupljanje stakla i metala će se odvijati posljednje subote u mjesecu.

Iz ugostiteljskih objekata kojima se u ljetnim mjesecima otpad sakupljao svakodnevno odvoz će se do daljnje obavijesti vršiti utorkom, četvrtkom i subotom.

Od ponedjeljka 18. rujna, ponovo kreće sa radom i mobilno reciklažno dvorište, a prvo naselje po rasporedu jesu Banjole. Raspored kretanja mobilnog reciklažnog dvorišta svim je kućanstvima podijeljen početkom 2017. godine, a može se pronaći i na web stranici www.medekoservis.hr.

Stanovnici općine Medulin mogu u sabirnoj stanici Med Eko Servis-a na lokaciji Kamik b.b. (iza benzinske pumpe) od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 19 sati, te subotom u vremenu od 7 do17 sati, uz predočenje osobnih dokumenata, odložiti sve vrste otpada u za to pripremljene sabirne kontejnere, a prema uputama djelatnika koji kontrolira odlaganje otpada na sabirnoj stanici.

Građani se za sve daljnje upute i pojašnjenja mogu obratiti na broj telefona 052/573-136 ili e-mail porukom na: info@medekoservis.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa