Savjeti pulskog barmena: Koliko god bilo teško, zadržite osmjeh

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Vođenje bara kompleksan je posao, a za uspješan posao potrebno je izraditi poslovni plan, organizirati rad svih djelatnika bara, paziti da su svi kriteriji za rad ispunjeni, pri čemu se misli na higijenu, zdravlje i odabir dobavljača, uvijek obraćati pozornost na gosta i konstantno pratiti uspješnost rada bara kroz izvještaje na dnevnoj i mjesečnoj razini. Zvuči komplicirano, ali s iskustvom sve "sjedne" na svoje mjesto. Tako je u slučaju Ismeta Muhića (30) iz Pule, piše Poslovni dnevnik.

- Iskustva u turističkom sektoru imam otprilike 15 godina, a završio sam Školu za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu u Puli, smjer hotelijer - ugostitelj. Trenutno radim kao voditelj barova u turističkom kompleksu Belvedere u Vrsaru u jednoj od najvećih turističkih tvrtki Maistri sa sjedištem u Rovinju, a prije sam radio u Valamar Rivieri u Poreču, te u brojnim klubovima i barovima diljem Lijepe Naše - kazao je Ismet za Poslovni dnevnik.

- Najveći savjet koji možete dobiti je taj da uvijek imate osmijeh ma koliko god vam bilo teško taj dan i vjerujte mi da taj vaš osmijeh može smekšati i najzahtjevnije goste. Stoga, samo se opustite i uživajte u radu jer ako nešto i ne znate, naučit ćete, ako nešto zabrljate, riješit će se, kaže Ismet za Poslovni dnevnik.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa