Mijenja se prometni režim u bolnici Pula

0
Radovi u pulskoj bolnici
Radovi u pulskoj bolnici

Zbog potrebe Gradilišta nove bolnice od 11. rujna 2017. mijenja se postojeća regulacija prometa na lokaciji Zagrebačka na niže navedeni način: „Bijelo parkiralište“ iz smjera Preradovićeve ulice ostaje u funkciji; zatvara se cesta uz zgradu Metrisa i IDZ saniteta (čime će biti onemogućen prolaz u smjeru zgrade ginekologije i kruženja unutar bolničkog kruga.

Od 11. do 13. rujna 2017. godine pristup zgradi Ginekologije za potrebe sanitetskog prijevoza, hitne pomoći, dostave i pojedinačnih pratnji pacijenata (invalida, trudnica) bit će omogućen ulazom uz zgradu zaraznog odjela sa Valvazorove ulice. Pristup ostalim odjelima na lokaciji Zagrebačke ulice bit će moguć prometovanjem privremenim ulazom uz menzu Sveučilišta u smjeru medicinske škole.

Od 13. rujna 2017. godine prometovanje u bolničkom krugu bit će moguć za potrebe sanitetskog prijevoza, hitne pomoći, dostave i pojedinačnih pratnji pacijenata (invalida, trudnica) u smjeru medicinsku škole prema zgradi rodilišta u dvosmjernom prometovanju te je stoga svako parkiranje, zaustavljanje, prometovanje osobnih vozila u privremenoj regulaciji prometnica u bolničkom krugu zabranjeno. Još jednom napominjemo, zaposlenicima i široj javnosti da je uz bolnicu dostupno besplatno parkiralište sa dovoljno parkirnih mjesta te da je isto povezano pješačkom stazom do bolničkih odjela. Nacrt prometovanja pronađite na ovom i ovom linku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa