Nove prilike: Dođite do boljeg radnog mjesta uz MojPosao!

1
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tvrtka Proficio iz Rovinja zapošljava djelatnika u računovodstvu i administraciji. Traži se kandidat ekonomskog usmjerenja koji poznaje računovodstvene, porezne i druge potrebne propise i standarde te MS Office paket. Poznavanje računovodstvenih programa Ciri, MS Navision i Diventa smatrat će se prednošću. Prijavite se na oglas do 11. rujna.

Uniline, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj sa sjedištem u Puli zapošljava senior programera za razvoj ERP sustava te za razvoj i održavanje web aplikacija (bookin engine, web portal, extranet). Ostale uvjete provjerite na MojPosao.

Infobip zapošljava osobu na poziciji Data Analyst. Ako želite postati dio vrlo uspješne priče i svakodnevno raditi na novim izazovnim zadacima, prijavite se na oglas. Rok je 8. rujan.

C.M.G.C. zapošljava! Traže se Digital Marketing Assistants – odlična pozicija za sve koji započinju svoj put u digitalnom marketingu. Ako ste na 'ti' s tehničkim dijelom marketinga i napredni ste govornik engleskog jezika, ovo je prava prilika za vas. Pošaljite prijavu do 18. rujna.

Tvrtka UTP je u potrazi za operaterom postrojenja. Radni zadaci uključuju rukovanje acetilenskim postrojenjem, opremom, održavanje postrojenja, pripremu, punjenje i održavanje boca tehničkih plinova. Što poslodavac očekuje od kandidata, a što nudi, provjerite u oglasu na MojPosao.

Najnovije vijesti