ako ima ima, ako nema nema

U ovom bistrou u Puli poslužuju samo ribu koju sami ulove taj dan

2
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Ribari Siniša Pavlović i Josip Urti uz pomoć food blogerice Jelene Markote u Puli su otvorili bistro Hook&Cook. Da, konačno. Rekli su to mnogi ljubitelji dobre hrane kada su čuli da se u srcu Pule otvorio riblji fast food, i to na sredini popularne Prvomajske ulice, odnosno Ulice Sergijevaca kuda prolazi na tisuće turista i domaćih. Žila je to kucavica grada koja je trebala ovakav lokal. Riječ je o malom bistrou Hook&Cook koji je tek nedavno otvorio vrata, a nudi brzu riblju hranu, ovisno o tome kakav je ulov taj dan, piše Jutarnji.

- Otvorili smo 14. srpnja, a lokal će raditi cijelu godinu. Rekla bih da smo posebni po tome što većinu ribe lovimo sami. Siniša ima svoju plivaricu i lovi ribu na veliko, a Josip se bavi podvodnim ribolovom. Zato i imamo tako mali izbor hrane i ako nestane nekog jela, ono nestane zato što namirnice nemamo zaleđene u škrinji. Dakle, imamo samo ono što se ulovi taj dan. Neki ljudi su to prepoznali kao našu prednost. Trudimo se da bude svega, ali ako nema, nema - priča za Jutarnji voditeljica novog mjesta u Puli Dina Habulin.

Najnovije vijesti