Poznati Austrijanci: Njihove autograme traže čak i Porečani

0
Clemens Doppler i Alexander Horst
Clemens Doppler i Alexander Horst

Vrhunski tim u odbojci na pijesku Clemens Doppler i Alexander Horst sa svojim trenerom Robertom Nowotnyjem i obiteljima proveli su tjedan dana godišnjeg odmora u Poreču, kojim im je postao omiljena sportska, ali i odmorišna destinacija. Ovaj vrhunski tim odbojke na pijesku oduševljen je Porečom još od njihovog prvog sudjelovanja na Poreč Major turniru 2015. godine.

Te su godine Doppler i Horst kao i svi ostali članovi muških ekipa boravili u hotelu Valamar Zagreb 4* i od tada se svake godine vraćaju u svoj omiljeni hotel, bilo za vrijeme Poreč Majora natjecanja, priprema ili godišnjeg odmora koji u Poreču provode sa svojim obiteljima.

Prilikom godišnjeg odmora u Poreču tim Doppler i Horst nisu krili oduševljenje: „Boravak u hotelu Valamar Zagreb za vrijeme sezonskih priprema ili Poreč Majora redovno nas oduševi, zbog čega treću godinu zaredom ovaj hotel i Poreč biramo za destinaciju za godišnji odmor s našim obiteljima. Smještaj i usluga uvijek su vrhunske kvalitete i redovno uživamo u neodoljivim lokalnim specijalitetima.

Savršeno nam odgovara i lokacija hotela, zbog blizine odličnih terena za odbojku na pijesku i blizine plaže, a sve to samo nekoliko minuta hoda do starogradske jezgre Poreča. Imamo mogućnost svakodnevno uživati u različitim sportskim aktivnostima dok se naša djeca zabavljaju na brojnim animacijskim programima. Primjećujemo i brojna zanimljiva događanja u samoj destinaciji u koju se s velikim veseljem vraćamo”.

Ovaj, u Austriji iznimno popularan, sportski tim na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Beču osvojio je srebro. Na ovogodišnjem Poreč Majoru ispali su u četvrtfinalu izgubivši utakmicu protiv tima iz Brazila, pobjednicima Poreč Majora, dok su prošle godine na Poreč Majoru osvojili srebro. Clemens Dopplera i Alexander Horsta čak i u Poreču prepoznaju brojni gosti iz Austrije koji se redovno s njima fotografiraju i traže autograme, pa čak i građani Poreča, u čiji se grad ove sportske zvijezde uvijek rado vraćaju.

Najnovije vijesti