elio nije odolio

Kaže da ne jede meso, a na Facebooku se časti biftekom

0
Elio Pisak, drugi slijeva (foto: Facebook)
Elio Pisak, drugi slijeva (foto: Facebook)

Istarski pjevač Elio Pisak (64) godinama se borio s kolesterolom, visokim krvnim tlakom i trigliceridima. U najgorem periodu uzimao je sedam vrsta tableta dnevno a zatim je odlučio u potpunosti promijeniti stil života. - Svaka čast klasičnoj medicini ali priroda je priroda, tvrdi Elio Pisak koji već pet godina ima urednu krvnu sliku zahvaljujući prirodnim čajevima, piše 24sata.

Naime Pisak je u jednom trenutku odlučio prestati piti brojne tablete, među kojima su bile i one za razrjeđivanje krvi. ‘Skidanje’ je trajalo četiri godine. Posljednjih pet godina zdravstveno stanje mu je i više nego odlično, a u njegovom životu više nema mjesta za nijednu tabletu. - Sada se mogu pohvaliti da imam krvnu sliku kao dečko od šest godina, kroz smijeh priča Pisak koji svoj oporavak pripisuje čajevima, kretanju i boljoj prehrani. - U rodnoj Istri, u blizini Buzeta, berem gospinu travu, stolisnik i kamilicu pa zatim sam pripremam mješavinu za čaj. Ovaj jednostavan recept pomogao mi je da se riješim povišenog kolesterola i krvnog tlaka, priča pjevač i dodaje kako je iz prehrane izbacio sir, meso i konzervanse, donosi 24sata.

- Showbusiness je težak posao i trebate biti poprilično ustrajni da biste odoljeli svemu što vam se nudi na pladnju. Tek sada shvaćam da postoji bolji način života i mogu reći da prvi put iskreno uživam, otkriva prvi brk Istre za 24sata.

Međutim, iako kaže da je izbacio meso iz prehrane, to se ne bi moglo reći po fotografiji na Facebook profilu poznatog pjevača. Naime, na jednoj od njih iz svibnja ove godine, Elio se časti hrskavim komadom mesa na švedskom stolu. Čini se da ovoga puta doista nije odolio, a tko i bi - kad si u dobrom društvu teško je othrvati se slasnom zalogaju i dobroj kapljici.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa