prvi rođendan

Pogledajte fotografije s veličanstvene fešte u Pula City Mallu!

0
Detalj s proslave u City Mallu
Detalj s proslave u City Mallu

Velik broj kupaca posjetio je Pula City Mall i svojom vjernošću na najbolji mogući način čestitalo prvu godinu postojanja. Popusti, veseli rođendanski program i predškolski shopping bili su glavni motivi posjeta najvećem istarskom trgovačkom središtu i diktatoru modnih trendova u gradu.

Veselu slavljeničku atmosferu nije pokvarilo niti tmurno vrijeme, posjetitelji su uživali u raznolikom animacijskom programu, najboljem sladoledu u gradu, torti, avanturama „Zaljubljenog Pipe“ i čarolijama mađioničara „Stefana“. Brojne dame dotjerale su se za subotnji izlazak u make–up i fashion kutku, a nije manjkalo niti znatiželjnih modela za oslikavanje dječjih lica.

Posebno smo ponosni i ističemo suradnju s našim prijateljima iz Udruge cerebralne paralize Istarske županije koja je održala kreativnu radionicu i humanitarnu prodaju. Vrtjelo se i kolo sreće, a odabrane sretnike prst sudbine je nagradio bogatim nagradama Interspara, Sportine, ZOO CITY-a, Kik-a, Hervisa, Top Shopa, Pek Snecka, Tele 2, Zeatoursa, Leggero bara i C&A.

Pula City Mall se zahvaljuje svim posjetiteljima i kupcima na vjernosti. "Cijenimo vašu podršku i nastavit ćemo truditi se zadržati status neprikosnovenog regionalnog središta za shopping, modu i zabavu!"poručili su iz Pula City Malla. Atmosferu s fešte pogledajte u foto galeriji.

Najnovije vijesti