Održana korisna edukacija za članove Gradskog vijeća Pule

0
Edukacija za članove Gradskog vijeća Pule
Edukacija za članove Gradskog vijeća Pule

U Komunalnoj palači u Puli 2. rujna održana je posebna edukacija za članove Gradskog vijeća Grada Pula s ciljem unaprijeđenja rada Gradskog vijeća. Organizatori edukacije bili su Grad Pula i Udruga gradova u RH.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Pule Tiziano Sošić pozdravio je okupljene članove Vijeća te je istaknuo kako svaki vijećnik donosi svoje osobno iskustvo čime doprinosi i obogaćuje rad Gradskog vijeća koji će uz ovakve edukacija stručnog usavršavanja biti i puno kvalitetniji.

Koordinatorica poslova za Udrugu gradova u RH Nives Kopajtich Škrlec istaknula je kako joj je drago što ovogodišnji ciklus edukacija počinje u Puli te se zahvalila djelatnicima Grada Pule na pomoći pri organizaciji.

Tijekom današnje obuke obradila su se, konkretno i praktično, temeljna pitanja oko funkcioniranja, nadležnosti i financiranja grada te se kroz dijalog i praktične primjere pomoglo  u obavljanju odgovorne funkcije člana gradskog vijeća.

Obuku su predvodila dva certificirana trenera, osobe s dugogodišnjim iskustvom i praktičnim znanjima iz lokalne samouprave koji su pružali i odgovore na pitanja polaznika. Na edukaciji su sudjelovali i predstavnici Savjeta mladih Grada Pule te Mjesne samouprave.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa