Trebate posao? Traže se razni profili, čak i radnik na prijemu ambalaže

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Sa sjedištem u Puli i poslovnicama diljem Hrvatske, Uniline je jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj. Trenutno zapošljavaju na čak 5 pozicija: Contracting manager u odjelu zakupa i plasmana smještaja, Key account manager, Referent za fakturiranje, naplatu i likvidaturu, Voditelj u sektoru prodaje i online prodaje, Senior programer. Detalji su u oglasu, a prijave traju do 11. rujna.

Istragrafika Rovinj, vodeći hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne ambalaže, u potrazi je za izvrsnim kandidatima za radno mjesto Referent prodaje. Osoba će aktivno sudjelovati u procesu prodaje te u suradnji s voditeljem ključnih kupaca održavati redoviti kontakt s postojećim kupcima i voditi brigu o njihovom zadovoljstvu.Ostale informacije potražite na MojPosao.

UTP (Uljanik tehnički plinovi) zapošljava Operatera postrojenja za rukovanje acetilenskim postrojenjem, opremom i za održavanje postrojenja. Nakon probnog roka slijedi zaposlenje na neodređeno vrijeme, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 8. rujna.

Zbog nadolazećih projekata u području zdravstva, IN2 grupa za urede u Zagrebu i Puli traži više dinamičnih, stručnih i odgovornih osoba za poziciju Junior konzultant za bolničke informacijske sustave. Riječ je o izazovnom poslu u jednom od lidera softverske industrije u regiji. Očekuje vas mogućnost putovanja u inozemstvo, fleksibilno radno vrijeme te stimulativna primanja. Prijavite se na oglas do 4. rujna.

Auctor agencija za privremeno zapošljavanje traži Radnika na prijemu ambalaže u sklopu trgovačkog centra u Umagu. Posao uključuje sortiranje ambalažnog otpada te zaprimanje ambalaže od kupaca. Posao zahtijeva korištenje vlastitog automobila, a plaća je od 5.500 kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa