OFFSHORE WORLD CHALLENGE

Lov na veliku ribu ponovno u Poreču

0

Od 13. do 16. rujna Poreč će treću godinu zaredom ugostiti međunarodni kvalifikacijski turnir u lovu na veliku ribu – OFFSHORE WORLD CHALLENGE – Poreč 2017. U protekle dvije godine, OWC turnir u Big Game Fishingu u Poreču postao je najveće natjecanje u u Hrvatskoj i u ovoj regiji što pokazuje sve veći interes, kako natjecatelja, tako i građana i posjetitelja koji ne žele propustiti ovaj sportski spektakl.

Natjecanje na kojem je već potvrđeno sudjelovanje 70-ak brodova, 300 članova posade iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Njemačke, Austrije, Norveške, Rusije i drugih europskih zemalja, ujedno je i kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo koje će se održati u travnju 2018. godine u Queposu u Kostariki. Ova velika sportska manifestacija svake godine okuplja sve veći broj zaljubljenika u lov na veliku ribu, čime se Poreč pozicionira kao jedna od najboljih svjetskih ribolovnih destinacija na karti Big Game Fishinga.

Organizator turnira, Športsko ribolovni klub Big Game 4tuna, i ove je godine privukao najbolje svjetske ribolovce, a za još zanimljiviji koncept manifestacije tu je i Tunalicious Street Food Festival u sklopu kojeg će svi posjetitelji na porečkoj Rivi 14. i 15. rujna moći uživati u specijalitetima od tune i bogatoj ugostiteljskoj ponudi.

Prijave su otvorene do 1. rujna, dok su partneri ovogodišnjeg natjecanja ŠRK Big Game 4 Tuna, MPG, Valamar Riviera, Hrvatska turistička zajednica, Grad Poreč, TZ Poreč, Lučka uprava Poreč i brojni drugi sponzori. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa