Vinarija Kabola dobitnik prestižne nagrade Luxury Travel Guidea

0
Marino Markežić, vlasnik Kabole
Marino Markežić, vlasnik Kabole

Vinarija Kabola, vlasnika Marina Markežića iz Momjana, dobitnik je prestižne nagrade koji dodjeljuje Luxury Travel Guide, ekskluzivna je i utjecajna globalna platforma koja predstavlja  ekskluzivnost turističke ponude iz cijelog svijeta. Svake godine Luxury Travel Guide nagrađuje turističke proizvode, i to za područje Europe, Amerike, Australije i Azije te Afrike i Bliskog istoka.

Luxury Travel Guide želi skrenuti pozornost na kompanije, ali i na sasvim male bisere  koji pružaju posjetiteljima luksuzan i poseban doživljaj. Stoga je tim stručnjaka odabrao istarsku  vinariju Kabola i dodijelio joj nagradu u kategoriji Traditional Wine Maker of the Year!

„Dobitnici nagrade Luxury Lifestyle Awards najbolji su u svojim kategorijama, stoga je ova osvojena nagrada uistinu veliko postignuće na koje dobitnici s pravom trebaju biti ponosni. Ove godine imali smo velik broj nominiranih tvrtki i time snažnu konkurenciju u svakoj kategoriji. Svi dobitnici nagrada prošli su kroz iste, stroge kriterije ocjenjivanja koje provode naši stručnjaci.  I ove kao i prethodnih godina samo najbolje tvrtke i pojedinci odlaze s jednim od ovih prestižnih priznanja“, istaknuo je John Hart iz Luxury Travel Guide-a.

Tim stručnjaka izdvaja najbolje svjetske hotele, spa centre, golf klubove, najbolje od najboljeg što se danas nudi u svijetu turističkog sektora. Kriteriji kojima se stručni žiri vodi prilikom odabira pobjednika u svim kategorijama jesu inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i brending, posebnost, lokacija.

Vinarija Kabola ovu je značajnu nagradu osvojila i zbog vrhunskih vina kojima svoj osobni potpis daje vlasnik Marino Markežić, ali iz zbog ljepote destinacije, promišljene strateške komunikacije te dobrog marketinga i prezentacije brenda, naglasili su predstavnici Luxury Travel Guide-a predstavnicima Kabole.

Svi dobitnici nagrada prošli su kroz iste stroge kriterije ocjenjivanja u nekoliko krugova, što osigurava da samo najbolje tvrtke i pojedinci odlaze s jednim od ovih prestižnih priznanja i dobiju mjesto u vodiču dobitnika nagrada, koji će moći vidjeti više od 500 000 čitatelja. Publikacije se mogu naći u salonima zračnih luka širom svijeta kao i na kruzerima, u hotelima te su dostupne putem odabranih turističkih zajednica.

Timu vinarije Kabola ova kandidatura još je jedna od potvrda ispravne strategije, kvalitetnog brendiranja i ljepote Vinarije Kabola.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa