Na Picalu u Poreču najveći plivački rekreativni maraton

0
Manifestacija porečkog Delfina
Manifestacija porečkog Delfina

Ovogodišnje 18. izdanje međunarodnog sportsko-rekreativnog plivačkog maratona Porečki Delfin, kojeg organizira Klub za daljinsko plivanje i sportsku rekreaciju Poreč, održat će se 2. rujna na porečkoj plaži Pical. Uz brojna sportska događanja sve posjetitelje čeka iznimno bogat cjelodnevni zabavni program za sve uzraste.

Ove godine Porečki Delfin započinje već 1. rujna u 20 sati s Carbo loading party-jem u restoranu Trattoria La Pentola na plaži Pical. Svi prijavljeni sudionici maratona mogu uživati u besplatnoj pizzi i pašti te bezalkoholnom piću dobrodošlice uz rock hitove 80-ih i 90-ih u izvedbi gitarista i pjevača Predraga Ljune, a za veselu atmosferu pobrinut će se i DJ. Plivački maraton 2. rujna, započinje startom Cro Cupa u 9h te rekreativaca u 9:30h. Svi zainteresirani mogu se već sada prijaviti na plivački maraton putem službene web stranice, a plivači s plaćenom kotizacijom dobit će majicu, medalju, obrok te voće i vodu.

Od ostalih sportskih aktivnosti, tu je i vaterpolo turnir te brzinsko sprint plivanje Australiana. Za Australianu prijave su otvorene 2. rujna prije početka navedenog natjecanja na info punktu. Vaterpolo turnir će se održati u suradnji sa udrugom Veliki mali čovjek iz Pazina, a ekipe se mogu prijaviti od 23. do 31. kolovoza putem maila velikimalicovjek@gmail.com ili telefona 098 1875 801. Porečki Delfin je plivački izazov za svakoga, a posebnost ovog izdanja je i bogat popratni program, kako bi plivači, njihove pratnje i navijači te svi zainteresirani mogli 2. rujna na plaži Pical provesti ugodan dan sa svojom obitelji.

Od početka natjecanja sve okupljene zabavljat će DJ Mr. G i limena glazba Sv. Lovreč dok će dodjelu medalja s početkom u 12 sati posebno začiniti live band Uptown Gang te live band The Roomors u 19 sati. Zanimljiv besplatan program očekuje i najmlađe. Obitelji s djecom moći će od 10 do 15 sati uživati Kid's zoni s bogatim animacijskim programom, dječjim predstavama, kostimiranim likovima i dramskoj igri za djecu Mala sirena. Tu je i kreativna radionica izrade morskih suvenira, društvene stolne igre te oslikavanje lica. U 18 sati najmlađi mogu uživati i u Maro Discu. Nešto stariji moći će se između 10 i 19 sati u Fun zoni okušati u skakanju na velikim napuhancima te uživati u morskoj zabavi u Aquaparku. Korištenje i morskih i kopnenih napuhanaca će povodom Porečkog delfina cijeli dan biti besplatno.

U Beer&Relax zoni posjetitelji će imati priliku uživati u besplatnom radleru Karlovačke pivovare, dok će se u zoni za opuštanje od 10 do 14 sati i natjecatelji i posjetitelji moći opustiti uz besplatne masaže vještih masera. U realizaciji ove vrijedne manifestacije, uz Klub za daljinsko plivanje i sportsku rekreaciju Poreč, značajno  doprinosi  podrška partnera i sponzora, Turističke zajednice grada Poreča, Valamar Riviere i Grada Poreča koji redovito podržavaju vrijedne manifestacije s ciljem razvoja Poreča kao destinacije i promocije sporta i aktivnog stila života. Novosti o Porečkom Delfinu moguće je pronaći na www.poreckidelfin.com i službenoj Facebook stranici www.facebook.com/poreckidelfin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa