poreč open air

U2 The Real Tribute Band zatvorio ovogodišnji World Stage program

0

Na porečkoj Rivi je 18. kolovoza vladala prava energična i rasplesana atmosfera. Odličan talijanski U2 The Real Tribute Band bezvremenskim je hitovima zagrijao dobro raspoloženu publiku i službeno zatvorio ovogodišnji World Stage program u okviru Poreč Open Air festivala.

World Stage program ove je godine dodatno obogatio festival života, a tijekom pet tjedana, u svirkama tribute bandova uživale su sve generacije. Odlični izvođači uspješnicama najvećih svjetskih bandova, publici su  pružali pravi koncertni doživljaj, a sinoć su svi romantičari i ljubitelji odličnog zvuka plesali na najveće hitove popularnih irskih rockera.

Dečki iz Italije oduševili su izvedbama hitova kao što su One, Beautiful day, Sunday Bloody Sunday, Angel of Harlem i drugi, a publika ih je vjerno pratila od samoga početka. Vjerni su obožavatelji posebno pozdravili izvedbu singla Vertigo te romantične With or Without You koja je u čarobnom ambijentu uz more dodatno raznježila okupljene. Oduševljenje ambijentom i reakcijama publike nije krio ni pjevač Gilbert Battiston:

„Iznenadili smo se atmosferom, već od prve pjesme ljudi su pjevali s nama što nije čest slučaj na koncertima na otvorenom. Sretni smo što smo bili dio ove sjajne večeri. Hvala svima na gostoprimstvu, a posebno fenomenalnoj publici te se nadamo da se ponovno vidimo uskoro!

Uvod u sinoćnji završni live show bio je zagrebački bend The A! (The Answer) koji je svojim originalnim soul, funk i pop-rock glazbenim izričajem dodatno zagrijao ionako toplu porečku večer, a publici su uz obrade poznatih hitova, predstavili i svoje autorske singlove koji su emitirani na više od 450 radija diljem svijeta.

Ljubitelji vrhunskog zvuka i dobre zabave koji jučer nisu stigli na porečku Rivu, U2 The Real Tribute mogu poslušati već sutra u 21 sat u Sundance Beach Clubu u Rapcu u sklopu Rabac Open Air festivala. 

Najnovije vijesti