Modna revija Look @ Me u petak u Premanturi, za sve zaljubljenike u modu, ples i zabavu

0
Putevi svih zaljubljenika u modu, ples i zabavu vode u Premanturu na glavni trg
Putevi svih zaljubljenika u modu, ples i zabavu vode u Premanturu na glavni trg

Na modnom događaju pod nazivom LOOK @ ME, svoje viđenje Žene-mode, stylinga, make up-a i frizura u vrtlogu pokreta iznijeti  će trojac Saša Đukić Obradović, Kristina Novak i frizerski salon Artistic te Beauty salon Asminka uz mnoge zanimljivosti i iznenađenja.

Dizajner SASHA (Saša Đukić Obradovič) koji veliča žensku ljepotu kroz svoje kreacije obilježava 15 godina rada modnog dizajna. Njegovi modeli namijenjeni su suvremenim djevojkama i ženama koje se osjećaju zadovoljno i senzualno s dozom glamura. Naglasak je stavljen na večernju toaletu koja je ujedno i najveći izazov i zadovoljstvo dizajnera.

Tim ARTISTIC predstaviti će nam se performansom HOLLYWOOD UP u izvedbi plesnog studija COOL STEP. Ako je povijest bila raskošna,ovaj visual biti će savršena ilustracija tog vremena. Savršen spoj frizura i pokreta pred našim očima stvara umjetničko djelo tog  vremena. To je priča zvijezda iz holivudskih melodrama koja govori o neraskidivom spoju pokreta frizura i tijela.

Make up potpisuje Asminka Lučev, koja svojim dugogodišnjim iskustvom, a prije svega mladenačkim pogledom na svijet doprinosi stvaranju ovog, sada već tradicionalnog, ljetnog modnog eventa. Stoga neka u petak 10. kolovoza u 22 sata putevi svih zaljubljenika u modu, ples i zabavu vode u Premanturu na glavni trg, jer nakon same modne revije slijedi i party uz koktele, DJ-a i dobru glazbu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa