Večeras na Malin festu Circo Balcana i Accoustic Ride

0

Večeras (16. kolovoza) održat će se treći po redu Malin Fest, ove godine na trgu pokraj 'Malina na vitar' u Medulinu, s početkom u 19 sati. Festival  svojim  interaktivnim sadržajem tradicije i zabave privlači velik broj domaćih i stranih posjetitelja, većinom  obitelji s djecom. Večerašnji će program biti nešto drugačiji od uobičajenog te ga u nastavku najavljujemo.

Program će započeti razgledavanjem malina te prezentacijom prerade žitarica, a posjetitelje će kroz interaktivne sadržaje programa voditi Ivona Bulešić u ulozi 'mlinarice-domaćice'.

Interaktivne radionice organizirane od strane lokalnih udruga - 'Fenoliga', 'Medulin Art' i 'Luisa Art', inspirirane malinom ili životom oko malina, na programu su od 19,30 do 20,30 sati, dok će od 20,30 do 21 biti priređene tradicionalne igre za djecu. U 21 sat posjetitelji će moći uživati u plesnim koracima plesne škole 'Rosso Latino', a nakon čega će i sami moći zaplesati. Program će dodatno začiniti svojim atraktivnim fire show performansom Circo Balkana, a za glazbeni dio programa bit će zaduženi Accoustic Ride.

Organizatori Malin Festa su Općina Medulin, Lagur 'Istarska batana' i IRTA d.o.o., unutar koje se provodi projekt Istra Inspirit. Malin Festom koji se vodi pod sloganom 'jedinstveni spoj tradicije i zabave' želi se postići sinergija između tradicijskih običaja i modernog izričaja, povijesti i sadašnjosti u jednoj emociji te autentičnog doživljaja za sve posjetitelje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa