poreč open air

U petak na porečkoj rivi Bon Jovi tribute band

0
Bon Jovi tribute band
Bon Jovi tribute band

U sklopu ovogodišnjeg World Stage programa koji na porečku Rivu dovodi vrhunske tribute bendove, ovog petka u 21 sat nastupit će i New Jersey BON JOVI Tribute Band. Svojim će originalnim izvedbama i žestokim zvukovima zadiviti i najzahtjevnije obožavatelje žestokih rokera iz New Jerseya.

Peteročlani Bon Jovi tribute band osnovan je 2007. godine, a na međunarodnoj glazbenoj sceni poznat je kao bend najsličniji slavnom rock sastavu. Dečki iz Italije nastupali su po cijeloj Europi, a njihov repertoar sadrži više od 100 hitova koje izvode u uvjerljivom Bon Jovi stilu.

Tribute bend će baš poput originala, spajajući elemente hard rocka, glam metala i pop rocka izvesti neke od najvećih hitova You Give Love A Bad Name, Livin' On A Prayer, Blaze of Glory i It's My Life. Njihovi nastupi garantiraju vrhunski provod uz izvrsnu svirku s originalnim instrumentima, uključujući legendarnu gitaru iz hita Wanted Dead Or Alive.

U besplatnom glazbenom World Stage programu, ljubitelji dobrog zvuka moći će uživati i sljedećeg petka, 18. kolovoza uz U2 Real Tribute Band i hitove jednog od najomiljenijih bendova svih vremena – U2. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa