Vlasnik porečke konobe drži pršut u WC-u: Tamo je hladnije!

4
Foto: 24sata/čitatelj
Foto: 24sata/čitatelj

Držati pršut u WC-u je sramota za porečki i hrvatski turizam, čime neodgovorni pojedinci blate sve uzorne i radišne ugostitelje. Odvratno. Ovo je dno dna ugostiteljstva. Katastrofa. Ove šokantne stvari ne smiju se skrivati od javnosti. Evo vam fotografija, pa neka javnost vidi što i kako neki ugostitelji rade, priča naša sugovornica kojoj iz razumljivih razloga ne spominjemo ime, piše 24sata.

Dva Talijana, otac i sin, nedaleko od Poreča drže konobu u kojoj se nude razni istarski specijaliteti. Među njima je kao delicija i istarski pršut koji vlasnik na stol donosi ne iz kuhinje, nego iz WC-a. Vidjevši to, šokirani zaposlenici fotografirali su pršut i upozorili vlasnika na neprimjerenost čuvanja pršuta u sanitarnom čvoru. No vlasnik se na primjedbe nije dao zbuniti, donosi 24sata.

- Pršutu je hladnije u WC-u i neka stoji tu - rekao je. Jedna zaposlenica konobe svojim starim gostima, kad su naručili pršut, nije imala srca ponuditi onaj iz zahoda - Znate, malo me je sram to reći, ali nemojte naručiti pršut jer ga gazda drži u WC-u – rekla je šokiranim gostima, kojima je to bio posljednji put da su navratili u tu konobu. O svemu je jedna zaposlenica telefonom izvijestila i porečku sanitarnu inspektoricu, koja se, po priči naše sugovornice, na sve samo dobro nasmijala, piše 24sata.

Najnovije vijesti