pod paskom policije

Majka s Poreštine: Upucali su mi sina, a ništa mi ne želi reći!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Srpanj u Poreču nije vatren samo zbog vrućine. Ovaj mjesec u istarskom gradu obilježili su, nažalost, i teški napadi, što pištoljem, što noževima. Naime, prošlog vikenda, piše Glas Istre, a prenosi 24sata, u bolnici je završio mladić s prostrjelnom ranom na prednjem dijelu trupa, no policija nije obaviještena ni o kakvoj pucnjavi pa se pretpostavlja da su im sve javili medicinski djelatnici koji su mladića zbrinuli. Ozlijeđeni s policijom navodno ne želi razgovarati, a pred vratima njegove bolničke sobe stražari policajac.

Naime, u nedjelju uvečer porečki policajci su na cesti između Novigrada i Poreča zaustavili Passat pulskih oznaka za čijim upravljačem je bila 21-godišnja M. Č. iz okolice Poreča. Policajci su ostali nemalo iznenađeni kada su u automobilu zapazili teško ranjenog 24-godišnjeg mladića da leži. Mladić je ubrzo završio na Hitnoj u Poreču a potom je zbog ugroženog mu života ranjavanjem iz vatrenog oružja hitno operiran u pulskoj bolnici, piše 24sata.

- Sin vam je polomljen, noge su mu polomljene, imao je tešku prometnu nesreću - bilo je sve što nam je u nedjelju nešto prije ponoći dojavio nepoznati glas na kućni telefon, priča majka 24-godišnjeg F. K. iz okolice Poreča kojemu su liječnici pulske Opće bolnice operacijom izvadili olovno zrno metka ispaljenog mu u leđa i tako spasili život, piše 24sata.

- Oko 7 ujutro po završetku operacije kirurg mi je rekao, biti će sve u redu, izvadili smo mu metak. Ostala sam šokirana, pa doktore kako metak ako je bila prometna nesreća? Mislila sam da je mrtav kada sam ga vidjela na kolicima prekrivenog plahtom. Gotovo sam se onesvijestila. Sumnjivo mi je i čudno što će do zuba naoružana policija oko njegovog bolničkog kreveta. Mi kao roditelji i danas ne znamo što se zapravo dogodilo. On pred policajcima i nama roditeljima samo šuti, kao da ne smije ništa reći. Niti policiji on ništa ne govori od straha. Sin mi se previja od bolova, niti pomaknuti se ne može. Strah me je da opet netko ne puca u njega ili da ubiju mene i muža jer ne znam što se zbiva. Mislim da je moj sin upao u neko loše društvo i da je ovo posljedica toga. Pa kako mu je netko mogao pucati u leđa? Njemu je pogođena kičma, ne znam hoće li uopće moći hodati. Ja sam majka i želim ga izvući iz tog lošeg društva a ne znam kako. To oko njega je kriminal i već godinama tome nitko ne može stati na kraj. Evo sada je za dlaku izbjegao smrt. Strah me je. Policija nam ništa ne otkriva što se dogodilo a s nama još nisu niti razgovarali. Vjerujte mi, strah nas je – zavapila je majka misteriozno ranjenog 24-godišnjaka, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa