Dino Merlin u Puli priprema još jedan nezaboravni koncert

0
Dino Merlin i Boris Miletić
Dino Merlin i Boris Miletić

Danas je u pulskoj Komunalnoj palači održan prijem popularnog glazbenika Dine Merlina koji će sutra u sklopu međunarodne turneje Hotel Nacional nastupiti u pulskoj Areni.

Tom je prigodom gradonačelnik Pule Boris Miletić, uz zamjenika Roberta Cveka,  poručio kako mu je velika čast što je u mogućnosti organizirati prijem za ovako velikog glazbenika. „Kod mojih sugrađana postoji iznimno veliki interes za sutrašnji koncert koji se već pokazuje kao puni pogodak. Glazba spaja ljude, bez obzira odakle oni dolaze. Drago mi je da je unutar svih postojećih rezultata naše turističke sezone i ove godine  Pula na svjetskoj karti organizatora velikih glazbenih koncerata,“ kazao je Miletić.

Dino Merlin se zahvalio gradonačelniku i cijeloj Puli na srdačnoj dobrodošlici. „Pula je svojevrsna višnja na torti naše velike međunarodne turneje koja je krenula iz Primoštena prije tri godine pri čemu smo obišli cijeli svijet. No, Arena je bez dvojbe hram kulture i najljepša otvorena pozornica i za mene te smo se za ovaj koncert posebno pripremali. Sve smo svoje kapacitete; sav entuzijazam, strast, želju i ljubav i prema glazbi i prema ovom gradu, pripremili za sutrašnje zajedničko okupljanje i veliki koncert koji će siguran sam sve oduševiti. Misija svake umjetnosti je da što više ljudi osjeti dobro i da prenese to dobro u budućnost,“ poručio je Merlin.

Ovo je drugi put da Dino svira u pulskoj Areni, nakon što je prije osam godina, u ljeto 2009. godine u okviru turneje „Ispočetka“ imao nezaboravan koncert u pulskom hramu kulture. Svjetska turneja „Hotel Nacional“ koja prati istoimeni album, a koji je po izlasku bio uvršten na visoko 8. mjesto Billboard World Albums top liste, obara sve rekorde i do sada joj je prisustvovalo preko pola milijuna posjetitelja diljem svijeta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa