Uz Speen band počinje Ljeto na Fratarskom

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Bogati zabavni program pod nazivom „Ljeto na Fratarskom" održat će se i ovog ljeta. Program će se održavati vikendom u popodnevnim satima, počevši od 22. srpnja u 21 sat koncertom "Speen banda". Pula je u svijetu poznata kao grad filma pa će tako i ove godine ljubiteljima Fratarskog biti predstavljen i kratki program "Film na šugamanu" na kojem će biti prikazana tri filma od četvrtka 27. srpnja do subote 29. srpnja s početkom u 21.30 sati, i to filmovi: Potpuni stranci, Tschick i Skriveno blago.

Atletska utrka oko otoka FRATARun privući će ljubitelje trčanja 30. srpnja u 19 sati, dok će se 5. kolovoza u 18 sati održati ekipno kulinarsko natjecanje u pripremanju roštilja GRILLijada. Istog dana u 19,30 sati održat će se i mini cirkus za velike i male pod nazivom "Cirkuska večer na otoku sreće" i koncert "Dady coola" u 21 sat.

Još jedan koncert, ovog puta "Goran Griff & banda" održat će se 11. kolovoza u 21 sat.  Zabavni će se program već tradicionalno završiti  plivačkim maratonom „Fratarski – Bunarina“ u nedjelju 13. kolovoza u 10,30 sati. Napominjemo da će brod Odisej u dane programa voziti po posebnom redu vožnje.

Naslov

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa