Pogledajte ovotjedni program Vodnjanskog ljeta!

0
Frajle nastupaju 22. srpnja u Peroju
Frajle nastupaju 22. srpnja u Peroju

Ovaj tjedan u sklopu Vodnjanskog ljeta očekuju vas novi naslovi u sklopu dječjeg ljetnog kina, plesne večeri, koncerti i tradicionalne fešte vodnjanštine! U sklopu revije dječjih animiranih filmova ovaj tjedan pogledajte zgode umirovljenog poštara Pata koji se odvažio prijaviti u televizijski talent show! Film se prikazuje u Peroju u ponedjeljak 17.07., a možete ga pogledati u Galižani 18.07. te u Vodnjanu 19.07., s početkom u 21h.

Barbariga music nights nastavlja se i ove srijede 19.07. s početkom u 21h uz DJ-a Lovru! Koncertne večeri u sklopu manifestacije #enjoyperoj idu dalje! Ovog četvrtka 20.07. na plaži Martulina u Peroju za vas nastupa Blue Angel Gang. U sastavu ekipe su priznati slovenski i talijanski akademski obrazovani glazbenici, koji surađuju sa samim vrhom popularne glazbene scene. Njihov repertoar sačinjen je od pop, soul, rock i blues klasika, od 60-tih godina pa na dalje ali i od modernih covera.

Ovog petka 21.07. s početkom u 21h, u vodnjanskom gradskom parku koncert pod zvijezdama održati će popularna grupa Detour, dobitnici Porina u kategoriji pjesma godine za skladbu "Zaljubila sam se" i porina za najbolju izvedbu grupe s vokalom. Vodnjan je ove subote 22.07. u znaku kreativnog stvaralaštva! U galeriji Loggia na glavnom trgu od 10-14h očekuje vas umjetnička radionica „Staklo“, koja je dio programa 9. Dana stvaralaštva, pod vodstvom udruge Art studio, dok Zajednica Talijana Vodnjan organizira III Mostra internazionale di pittura all'aperto od 14 do 19 sati, uz dodjelu nagrada u 19:30h. U večernjem terminu u staroj uljari s početkom u 21h zabavite se uz Duo Neveru!

Ove subote 22.07. u Peroju vas očekuje odlična zabava do ranih jutarnjih sati! Budite i vi dio tradicionalne Perojske fešte i zabavite se uz 4 dame vrhunskih vokalnih sposobnosti The Frajle! Koncert započinje u 22h. U nedjelju 23.07. zaplešite u Galižani uz New melody band, s početkom u 21h na Velikom trgu!

Najnovije vijesti