Obitelj zalutala među golaće u Istri: Bože, jesmo li na Nebu?

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Obitelj iz Njemačke, s dvije djevojčice u dobi od 13 i 15 godina, ovih je dana kasno uvečer, doputovala u Istru, na svoj godinu dana željno iščekivani godišnji odmor. Za ljetovanje su odabrali doista prekrasan kamp, piše 24sata.

Smještaj su rezervirali mjesecima ranije. Međutim, pedantni Nijemci nisu baš obraćali pozornost na to što im je u rezervaciji, ali i ispred samog naziva turističkog naselja, pisalo ‘FKK natur’. Očito nisu znali da je to, zapravo, kamp s plažama na kojima je uobičajeno kupanje i kretanje bez i jedne krpice na tijelu...

Nijemci su mislili, prepričavaju nam nasmijani turistički radnici, da skraćenica ‘FKK’ (na njemačkom od Frei Körper Kultur, što u prijevodu znači „kultura slobodnog tijela“) ispred naziva kampa predstavlja oznaku čiste i netaknute prirode. Došavši kasno uvečer u kamp, Nijemci su umorni od puta brzo ušli u svoj apartman i zaspali, niti ne sluteći u koju vrstu kampa su ušli.

- O moj Bože. Mi smo došli na nebo. Tu su svi goli oko nas – bilo je prvo što je prozborio šokirani Nijemac, glava obitelji, budeći suprugu i kćeri da se odmah pakuju.

Njemica s muževom košuljom preko glave, on prekrivene glave s pogledom u pod te obje im kćeri s ručnicima prekrivenim glavama. kako ne bi gledali ni lijevo ni desno, ujutro su ušetali u recepciju i dobrano nasmijali recepcionare koji sa smješkom prepričavaju svoje zgode i nezgode u turizmu.

Na recepciji kampa im najljubaznije objasniše da su došli u prekrasnu naturističku oazu, baš kao što su i rezervirali. Ozarenih lica s pogledom u pod, Nijemci nisu željeli ni čuti da bi tu, među mnoštvom ljudi bez gaća, ostali još jednu minutu. Ubrzo su im pronašli alternativni smještaj, među manje golim turistima, na drugoj lokaciji unutar iste turističke tvrtke, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa