Obiteljska tragedija: Poginulom mladiću iz Cera nedavno umro otac

0
Foto: Glas Istre
Foto: Glas Istre

U prometnoj  nesreći koja se jutros u 7.07 sati dogodila na nadvožnjaku preko Ipsilona na izlazu Vodnjan u sudaru s automobilom smrtno je stradao motociklist D.Ž. (37) iz Cera, piše Glas Istre. Neslužbeno doznajemo da je riječ o Daliboru Žgombi. Tragedija koja je zadesila obitelj Žgomba je tim veća, uzme li se u obzir da je Dalibor prije oko pola godine izgubio oca, koji je preminuo u 64. godini.

Nesreća se dogodila kada je 37-godišnjak upravljao motociklom Yamaha, pulske registarske oznake, iz smjera Vodnjana prema Žminju. Vozač je u desnom zavoju, zbog neprilagođene brzine, prešao na suprotnu stranu kolnika te se frontalno sudario s automobilom Chevrolet, pulske registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 54-godišnjakinja, javlja policija.

Nakon sudara s automobilom, motocikl se zapalio dok  je vozač od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. U nesreći je vozačica automobila lakše ozlijeđena te je nakon pružene liječničke pomoći u OB Pula  puštena na kućnu njegu.Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije, javila je PU istarska.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa