Valter Glavičić razgovarao s mladim uspješnim poduzetnicima

0
Mateo Gobo, Federika Mohorović Čekada, Valter Glavičić, Sanel Isanović, Domagoj Ostović i Borjan Batagelj
Mateo Gobo, Federika Mohorović Čekada, Valter Glavičić, Sanel Isanović, Domagoj Ostović i Borjan Batagelj

U prostorijama Grada Labina 12. srpnja održan je sastanak gradonačelnika Valtera Glavičića i njegove zamjenice Federike Mohorović Čekada s predstavnicima uspješnih malih poduzeća, nastalih na ideji mladih Labinjana. Sudionici ovog zanimljivog sastanka bili su predstavnici tvrtki Level 52, Lloyds Design, Carbo media i Gobo IT.

Povod ovom susretu bio je zajedničko rješavanje problema s kojima se mladi poduzetnici u našem gradu susreću, odnosno dobivanje pregleda njihovih potreba, želja, ali i prepreka. Također, raspravljalo se i o potrebi uvođenja novih mjera potpore od strane Grada te korekcije postojećih.

Dogovoreni su prvi koraci te najavljeni novi susreti kako bi se zajedničkim snagama potpore za navedeni sektor usmjerile na ono što je najpotrebnije.

„Upravo ovakvi mladi i uspješni ljudi su ključ daljnjeg razvoja našeg grada, kreativci za koje sam siguran da mogu doprinijeti ovom društvu na najbolji mogući način. Saznao sam kako je i prosjek godina zaposlenika vaših tvrtki veoma nizak, svega nešto sitno iznad 20 godina, okruženi ste snagom te kreativnošću a to je ono što nama treba. Nitko osim vas ne može biti bolji u osmišljavanju novih oblika potpora za mlade koji će odlučiti pokrenuti start-up, obrt, trgovačko društvo, jer upravo vi ste sve to nedavno prošli te ste sada veoma uspješni, a ja vam na tome još jednom od srca čestitam“, izjavio je u svom obraćanju prisutnima labinski gradonačelnik Valter Glavičić.

Razgovori gradonačelnika, nadležnih tijela gradske uprave i mladih poduzetnika nastavit će se uz uključivanje predstavnika zainteresiranih strana. Nakon održanog sastanka, uslijedio je kratki posjet uredima Lloyds Design, Carbomedia te Level 52.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa