neuspjelo galebarenje

Zaspao u parku u Poreču, a on mu uzme mobitel da bi mu uletio

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Sezona galebarenja je i službeno započela dolaskom ljetnih dana i masovnim migracijama s kopna na more. Zamolili smo djevojke i dečke da se prisjete najgorih uleta s kojima ih je netko pokušao oboriti s nogu, odnosno odvući u krevet, piše 100posto.

Ispostavilo se da se sezona lošeg upucavanja proširila i na kopneni dio Hrvatske, kao i na ostatak godine. Napravili smo kompilaciju, ali baš najlošijih, najdosadnijih i najvulgarnijih upucavanja koju možete iskoristiti za to kako ne pristupiti osobi suprotnog (ili istog) spola, koja vam se dopada, piše taj portal te navodi i jedan slučaj koji se navodno dogodio u Poreču.

"U Poreču, bilo je to 2005. na partyu, zaspao sam u parku. Mobitel mi je ispao iz džepa, jedan lik ga je uzeo i probudio me. I onda me zekao da je vidio dečka koji ga odnosi. Nakon pet minuta traženja tog dečka mi je dao mobitel i rekao da me samo htio upoznati. Dobio je šamar od mene." ispričao je izvjesni Niko svoj doživljaj iz Poreča, donosi 100posto. Ostale najlošije ulete pročitajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa