Ulagao bi u nekretnine: Milijarder Sajwani leti helikopterom i istražuje Istru

0
Hussainu Sajwaniju bio je dovoljan pogled iz zraka na južnu i srednju Dalmaciju da bi je opisao “kao neviđenu lokaciju” (foto: Večernji list)
Hussainu Sajwaniju bio je dovoljan pogled iz zraka na južnu i srednju Dalmaciju da bi je opisao “kao neviđenu lokaciju” (foto: Večernji list)

Poslovnom čovjeku koji po procjenama Forbesa vrijedi 4,4 milijarde dolara, poznatom po luksuznim nekretninama i hotelima, Hussainu Sajwaniju bio je dovoljan pogled iz zraka na južnu i srednju Dalmaciju da bi je opisao “kao neviđenu lokaciju”. To je epitet koji je dao za hrvatsku obalu koju je tek ovlaš vidio s obzirom na to da je otoke i obalu promatrao iz helikoptera leteći iz Dubrovnika do Zagreba. Da je zaista zainteresiran za ulaganja na hrvatskoj obali svjedoči i činjenica da je produljio posjet Hrvatskoj želeći istražiti i Kvarner i Istru, donosi Večernji list.

Milijarder ulaže u hotelski biznis ili u nekretnine koje odlikuje najviši stupanj luksuza, viđen uglavnom u Dubaiju, a u Hrvatsku je došao pronaći lokaciju za resort koji bi uključivao marinu, hotel, plaže. U Amanu upravo razvija resort vrijedan milijardu dolara na čak tri milijuna četvornih metara površine, ali je svjestan da u Hrvatskoj nema takve lokacije pa priznaje da su spremni ulagati i u manje objekte, piše Večernji list.
 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa