u špici sezone

Ostojićeva vila košta 41.000 kuna tjedno, a Lorencinova 12.000

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

U turistički posao izmamljivanja, bacio se bivši ministar turizma Veljko Ostojić. U istarskom selu Zamask Ostojić je sagradio vilu naziva Villa Vista. Luksuzni objekt također ima kategoriju pet zvjezdica, piše 24sata.

- Ova vila uključuje infinity bazen, kamin i privatni vrt s povrćem. Iz objekta se pruža panoramski pogled na prirodu. U okviru objekta na raspolaganju su besplatni WiFi i privatno parkiralište - stoji u opisu vile. U špici sezone tjedni boravak košta čak 41.000 kuna. Prostire se na 250 kvadrata, a bazen ima 60 kvadrata. Ovo je ljeto vila bukirana do kraja sezone. Kad je gradio kuću, Ostojić je imao plaću 18.600 kuna, piše 24sata.

Kuću je dizajnirao Boris Ružić, poznat kao organizator vjenčanja Severine i Igora Kojića. Darko Lorencin još je jedan u nizu bivših ministara turizma koji je nakon političke karijere “zagrizao” u turizam kao privatnu djelatnost. Prije osam godina sagradio je kuću za odmor u mjestu Donji Kalčini u Istri i uskoro ju je počeo iznajmljivati. Kuća ima 135 četvornih metara, u njoj su dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i sauna, i za šest ljudi je. Lorencin nije htio ništa komentirati jer se, kako je rekao, povukao iz politike i sada radi u privatnoj firmi, donosi 24sata.

Nije nam htio reći čak ni cijenu noćenja za tjedan dana jer, kako tvrdi, sve piše na internetu. Međutim, njemačka stranica na kojoj je dosad bilo moguće rezervirati smještaj, do 13. srpnja nije u funkciji. Prema medijskim napisima, Lorencin je prije tri godine luksuznu kuću iznajmljivao za cijenu od 760 do 1639 eura na tjedan, odnosno od 5600 do 12.159 kuna. Tad mu je plaća bila 17.421 kunu, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa