mario janičić

Poginuo u prometnoj nesreći nakon zapljene droge od 40 milijuna

0
Mario Janičić (foto: 24sata)
Mario Janičić (foto: 24sata)

Mario Janičić (38) iz Novigrada, vođa grupe riječkog PNUSKOK-a sa sjedištem u Pazinu, poginuo je u teškoj prometnoj nesreći na cesti kod Istarskih toplica u petak oko 1 sat. Policija nije potvrdila da se radi o Janičiću već o 38-godišnjem muškarcu.

Prometna nesreća se, prema policijskom izviješću, dogodila kada je Janičić upravljao automobilom VW Golf pulskih oznaka iz smjera Buzeta prema Motovunu te je iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu kolničku traku i sudario se sa vozilom koje mu je dolazilo u susret.

Noćas oko 1 sat se nedaleko Istarskih Toplica dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Nesreća se dogodila kada je 38-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke VW Golf, pulske registarske oznake, iz smjera Buzeta u smjeru Ponte Portona. Iz zasad neutvrđenih razloga vozač je prešao na suprotnu stranu kolnika pri čemu je došlo do frontalnog sudara s automobilom Škoda, zagrebačke registarske oznake kojim je upravljao 39-godišnjak, piše u službenom izvješću policije.

U prometnoj nesreći vozač Golfa je smrtno stradao na mjestu događaja dok je vozač Škode lakše ozlijeđen. Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije. Naloženo je vještačenje oba automobila te policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka prometne nesreće, objavila je istarska policija. 

Janičić, inače iznimno uspješan u svom poslu, svoj posljednji javni istup imao je lani početkom rujna kada je uhićeno šestero krijumčara heroina koji je u Istru stizao takozvanom „balkanskom rutom“ kada je istarska je policija predvođena riječkim PNUSKOK-om u tajnoj operaciji OSA zaplijenila 8,5 kg heroina, 81 kg heroinske smjese izbivši krijumčarima zaradu od vrtoglavih 40 milijuna kuna, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa