U pazinskom restoranu salata košta kao dvije marende!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U Pazinu je neisplativo zdravo se hraniti – bolje je držati se starih dobrih marendi tipa „meso, prilog, salata“, zaključak je koji se može steći iz događaja kojeg je jedan Istranin podijelio na društvenim mrežama.

„S obzirom da sam se oženio pred 2 mjeseca i shodno tome zaradio 7kg, u ponedjeljak sam ozbiljno odlučio promijeniti prehranu...“ započeo je on svoju priču. „I tako sam danas odlučio počastiti kolegicu marendom na popularnom Motelu Lovac. Naručili smo 2 salate s piletinom. Inače je cijena normalne marende na Motelu (koja uključuje salatu, kruh, meso/riba + prilog) 30kn, ali zdrava prehrana (salata s piletinom) je ipak luksuz“, zaključio je, nakon što je dobio račun iz kojeg je vidljivo da salata s piletinom košta 70 kuna, budući da je to jelo fakturirano odvojeno, odnosno kao jedan odrezak i jedna mješana salata.

Uzmu li se u obzir ljetne cijene na istarskoj obali, naš je gurman još i dobro prošao. Dodajmo iz osobnog iskustva da je razlika u cijeni, primjerice jumbo pizze, kupljene u restoranu blizu obale i one kupljene u zaleđu i do trideset kuna! A praktički su jednake, osim što je ova jeftinija možda čak i ukusnija.

„Inače, na Stradunu sam pred 2 mjeseca 2 salate s piletinom platio 122 kn...ali ipak je ovo Pazin. I btw, kolegica je platila.“ pohvalio se naš Istranin na društvenim mrežama. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa