Žongleri i akrobati zavladali porečkim ulicama

0
Poreč u znaku cirkuskih točaka i filmova pod zvjezdama
Poreč u znaku cirkuskih točaka i filmova pod zvjezdama

Porečani i njihovi gosti 3. srpnja uživali su u impresivnim akrobatskim točkama, showu s vatrom i atraktivnim vještinama spretnih cirkusanata koji su okupljene zabavljali održavanjem ravnoteže na žici, bicikliranjem na jednom kotaču i ostalim vratolomijama.

Prvi ovogodišnji Circus In the City by Cirkobalkana u sklopu festivala Poreč Open Air započeo je šetnjom gradom u popodnevnim satima, a završio velikim cabaret showom na ljetnoj pozornici. Izvođači obučeni u starinske kupaće kostime s raznim popratnim rekvizitima, animirali su i nasmijavali okupljene te ih poveli na rivu na nastup pun smijeha i interaktivnog sadržaja. Publiku je svojim nastupom najviše oduševila akrobatkinja koja izvodi vratolomije u zraku i plesačica na svili te aerobik na pozornici u kojem su sudjelovali dobrovoljci iz publike (maskirani s perikama i suknjicama izvodili su sklekove i ostale vježbice).

U ugodnoj atmosferi zalaska sunca i uz neizbježne kokice krenuo je i Open Air Cinema kao dio programa Cinema and Theatre. Ljubitelji filma će tako svaku večer od 21 sat u vrtu Ville Polesini ili na porečkoj šetnici Lungomare moći pogledati filmske hitove raznih žanrova.

Mališane će najviše razveseliti program Princess Ball u okviru kojega će svakog četvrtka od 20.15 ispred Valamar Isabella Castlea na otoku Sveti Nikola moći upoznati princa i princezu, fotografirati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova i maskirati se u dress up kutku, a oni odvažniji moći će sudjelovati u plesnoj radionici kao i radionici mačevanja. Ulaz je u potpunosti besplatan, no zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je prethodno se prijaviti na službenoj internet stranici Poreč Open Air festivala.

Program ovog središnjeg ljetnog događanja u Poreču dostupan je na www.porecopenair.com, a više informacija o programu festivala Poreč Open Air nalazi se i na službenoj Facebook stranici festivala www.facebook.com/PorecOpenAirFestival.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa