Nastavlja se bogat program Vodnjanskog ljeta

0
Vodnjan
Vodnjan

Večeras, 3. kolovoza, nastavlja se bogat program Vodnjanskog ljeta koji će se odvijati na nekoliko lokacija.

U Vodnjanu će se u 21 sat održati koncert klasične glazbe. Koncert koji će prezentirati članovi projekta „Arena International“ održat će se u prostoru Zajednice Talijana Vodnjan.

Iste večeri, u petak, u Zajednici Talijana u Galižani, održat će se kazališna predstava za djecu u 21 sat, a na pješčanim terenima u Peroju na plaži Martulina s početkom u 20 sati, održat će se tradicionalni turnir u odbojci na pijesku pod nazivom „Grad Vodnjan i media“. Susret je to djelatnika Grada s predstavnicima medija, na sasvim drugačiji način. Uz sportski dio susreta, bit će tu i onaj zabavni uz glazbu DJ-a i druženje dugo u noć.

Za subotu je potrebno istaknuti nastup članova Zajednice Talijana sa kazališnom predstavom „Missia i fasoi“. Predstava će početi u 21 sat na prostoru Župnog trga („iza zvonika“).

Memorijalni turnir u malom nogometu, „Patrik“ održat će se u Galižani na rukometnom igralištu također u subotu, a u Barbarigi će u 21 sat nastupiti folklorni ansambl „Balun“ iz Vodnjana ispred „recepcije“.  Cijeli vikend, subotu i nedjelju, održavat će se Vikend radionica keramike u organizaciji Art Studija Igora Fabrisa. Lokacija održavanja radionica je na Narodnom trgu u Grizi.

Za sladokusce, u nedjelju će biti održana degustacija tradicionalnih jela Galižane u Zajednici Talijana s početkom u 20 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa