2Cellos i Filharmonija oduševili 8.000 posjetitelja u Areni

0
2CELLOS u pulskoj Areni
2CELLOS u pulskoj Areni

Dugoočekivani koncert 2CELLOS održan je u 2. srpnja u pulskoj Areni. Koncert dua 2CELLOS-a, koji čine Stjepan Hauser i Luka Šulić bio je rasprodan više od 10 dana prije datuma održavanja. U Arenu su se slijevale rijeke posjetitelja svih narodnosti, od Japanaca, Amerikanaca do Slovenaca i tražila se ulaznica više koju je bilo nemoguće dobiti.

2CELLOS su još jednom pogodili u sridu i svojim predanim radom i trudom omogućili svojim fanovima da još jednom prisustvuju njihovoj maestralnoj izvedbi. Kombinacija vrhunske glazbe, Zagrebačke filharmonije po palicom maestra Krešimira Batinića, sjajnih Stjepanovih i Lukinih dosjetki koje su nasmijavale cijelu Arenu i izvrsne produkcije, na nogama je držala preko 8.000 ljudi više od 2 sata.

Iznenađenje prije počekta koncerta je bio mladi glazbenik Frano Živković koji je kao predgrupa nastupao 30 minuta i oduševio sve prisutne. Koncert je u prvom dijelu bio posvećen novom albumu i filmskoj glazbi, a drugi dio rock i pop skladbama koje su tresle Arenu . I na ovom koncertu 2CELLOS su bili osnaženi sjajnim bubnjarom Dušanom Kranjcom koji je jučer srce ostavio na pozornici i zaslužio ogroman pljesak.

U Areni, gdje su 2CELLOS nastupali prvi puta prije pet godina i vinuli se u zvjezdano nebo, ponovno su srušili vlastite granice i postavili nove standarde za sve koji će ubuduće nastupati u tom veličanstvenom zdanju. 2CELLOS nastavljaju svoju turneju 'SCORE' u Americi, a svi s nestrpljenjem čekaju njihovo novo ostvarenje kojim će još jednom obogatiti glazbeni svijet. (Foto: Simone Di Luca)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa