Evo što vas očekuje prvog tjedna srpnja u sklopu Vodnjanskog ljeta

0
Klapa Šufit
Klapa Šufit

Vrijeme je da prava ljetna zabava krene, da se prepustite morskim radostima i ljetnim večerima uz pregršt dobre glazbe, plesnih večeri i zabave za djecu u sklopu ljetnog kina pod zvijezdama! Prvog dana srpnja Gajana je u znaku popularnog Gajanafesta, s početkom u 21 sat.

Revija dječjih animiranih filmova s početkom u 21 sat započinje filmom „Shaun the Sheep“ (Janko Strižić) u 3. srpnja u Peroju na placi, a isti će se film prikazivati dan kasnije i u Galižani na Velikom trgu te 5. srpnja u Vodnjanskoj staroj uljari.

Ove godine po prvi puta na novouređenoj perojskoj plaži Martulina možete uživati u zabavnom programu i koncertnim večerima svaki četvrtak od 6.07.-24.8. u sklopu programa #enjoyperoj, kojeg otvaramo 6.7. s početkom u 21 sat koncertom klape Šufit!

U Peroju se družimo i plešemo zajedno 7. srpnja uz plesnu večer na placi, s početkom u 21 sat. Na galižanskom velikom trgu moći ćete zaplesati pod zvijezdama 8. srpnja, dok vas plesna večer u Vodnjanu očekuje 11. srpnja. U Vodnjanskom gradskom parku 8.7. s početkom u 10 sati održava se likovna radionica za djecu pod nazivom „Mali stvaraoci – Piccoli creativi“ by udruga Artstudio.

 

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa