Malonogometni turnir u Sv. Petru u Šumi

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Povodom Petrove, tradicijske vjerske proslave i pučke fešte, Klub mladih Sv. Petra u Šumi organizira malonogometni turnir od 27. do 30. lipnja koji će se održati na igralištu “Lokva“ u mjestu Gljuščići/Bejzaki. Redom po skupinama, razigravat će se svakim danom s početkom u 19 sati, a završnica je 30. lipnja. Finalna utakmica igra se u 21 sat nakon čega slijedi proglašenje pobjednika.

Utakmice se igraju tri na tri, a pobjednike očekuju bogate nagrade. Turnir se sastoji od 15 momčadi raspoređene u tri skupine čije se utakmice igraju 2x5 min. Osim natjecateljskog duha, sudionicima i brojim posjetiteljima nudi se cjelodnevno druženje, uz pokoju čašicu pića, hrane i dobre atmosfere.

Osim pehara, prvak turnira dobiva pečeni odojak, drugoplasirani sir, a treći kašetu bire. Po završetku turnira započinje tradicionalni zabavni program i druženje uz DJ-a i gosta iznenađenja do ranih jutarnjih sati. Ovim putem organizatori vas pozivaju da svojim dolaskom uveličate sportsko- zabavnu manifestaciju u što većem broju i dobro se zabavite. (I.B.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa