webcam

Među 10 najboljih web kamera na svijetu i ona iz Mon Perina

0
Scena iz Mon Perina
Scena iz Mon Perina

I ove godine LiveCamCroatia osvaja nagradu dobivenu putem EarthCama – najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu. U jakoj konkurenciji 10 najboljih kamera na svijetu uvrštena je okretna kamera iz kampa Mon Perin kod Bala u Istri.

EarthCam odabire web kamere po strogim kriterijima kao što su: kvaliteta slike, jedinstvenost sadržaja i ukupna tehnička dostignuća u web tehnologiji. Tirkizno čisto more i atraktivne plaže kampa ova kamera prikazuje u stalnom laganom kretanju. Pobjedi su pridonjeli izvrsni kadrovi i prirodne ljepote kampa kao i korištenje napredne tehnologije te vrhunski live streaming.

Konkurencija je bila zaista jaka. Kamere iz Sjedinjenih Američkih Država s prikazom nekoliko plaža te atraktivne kamere iz San Francisca, Costa Rice, Grčke i Amsterdama, koje su također među 10 najboljih za mjesec lipanj.

Ovo nije prvi takav uspjeh za LiveCamCroatia koja od 2013. pa do danas ima već 8 web kamera koje su ušle u Earth Cam Top 10. Od web kamera u Rijeci, Zadru, Novom Vinodolskom, Baškoj Vodi pa sve do srca kontinentalnog turizma u Daruvaru. Iznimno smo ponosni na priznanje EarthCama-a, ali i na činjenicu da je svaka slika odaslana u svijet iz Hrvatske nova razglednica i neprocjenjiva reklama hrvatskom turizmu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa