Grad Poreč: Edukacija o digitalnim proizvodima

0
Poduzetnički inkubator u Žbandaju
Poduzetnički inkubator u Žbandaju

Grad Poreč organizira besplatnu edukaciju „Izrada modernih digitalnih proizvoda“, koja će biti održana 30. lipnja s početkom u 11 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Žbandaju na adresi Žbandaj 34a. Predviđeno trajanje programa je jedan sat. Besplatna edukacija namijenjena je primarno poduzetnicima, programerima i dizajnerima ali i drugima koje zanimaju digitalni proizvodi, „user experience“ dizajn, te nove tehnologije.

Ovo predavanje prikazat će važnost kvalitetnih digitalnih proizvoda i njihov veliki utjecaj na biznis i društvo, te kako iskoristiti odgovarajuće digitalne alate za uspjeh svog brenda.Predavač na jednodnevnoj edukaciji Grada Poreča bit će Sebastian Santrač, suosnivač ALT digitalne agencije, a edukacija je besplatna za sve sudionike, s obaveznom prijavom  zbog  ograničenog broja sudionika.

Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na www.porec.hr  pošalju na e-mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do 28. lipnja. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa