na trgu sv. tome

Jednog ljeta u Puli: Krajcar i Elegović pjevaju zajedno

0
Mila Elegović i Bruno Krajcar
Mila Elegović i Bruno Krajcar

Nakon što su protekle godine nastupili na glavnom gradskom trgu Forumu, ispred Augustova hrama, a prije dvije godine u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja na Kaštelu u Puli, akademski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar, te poznata filmska glumica i glazbenica Mila Elegović, ponovno će pjevati zajedno uoči prvog dana ljeta. Treći tradicionalni koncert "Jednog ljeta u Puli" održat će se 20. lipnja u 21.05 sati na Trgu sv.Tome, pokraj pulske Katedrale. Nova lokacija još je bliža Puležanima i njihovim gostima, a Trg sv. Tome i Katedrala podjednako su romantična kulisa večeri.

Prve je godine na koncertu na Kaštelu premijerno prikazan i spot pjesme „Jednog ljeta u Puli“, autora Dren Sadikaja i Lare Kozliček, a Krajcarovom autorskom glazbom, aranžmanima Mirona Hausera, tekstom Daniela Načinovića, a kadrovi su snimljeni na pulskim plažama i parkovima. Posebna je zanimljivost spota i pojava jedne i jedine Lidije Percan, te Vas u očekivanju ovogodišnjeg nastupa Bruna i Mile svakako pozivamo da ga pogledate. Gost ovogodišnjeg koncerta je pulski kantautor Daniel Načinović, koji je autor teksta pjesme Jednog ljeta u Puli.

Ne propustite dakle u utorak koncert "Jednog ljeta u Puli", koji polako postaje tradicijom. Vjerujemo da će izvrsni protagonisti, romantična i prelijepa lokacija trga Sv. Tome biti sjajan uvod u najtoplije godišnje doba. Sve posjetitelje istarstka pivovara „počastitit“  će čašom hladnog piva, naravno Istarskog. I tko zna, možda se prisjetite starih ljubavi ili pronađete novu, uživajući na koncertu čiji je producent kolega Daniel Sponza. Bruno i Mila vas očekuju...

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa