Trebate posao? Traže se automatičari, kuhari, zaštitari, arhitekti...

0

Jadran Galenski zapošljava specijalista elektroničkog održavanja – automatičara. Svrha radnog mjesta je osigurati efikasnost strojeva i opreme s ciljem unaprjeđenja kvalitete usluge proizvodnog održavanja, čime se osigurava sigurnost proizvoda i nesmetani rad proizvodnje. Ako ste diplomirani inženjer informatike, imate potrebno radno iskustvo i poznajete sustav automatike, idealan ste kandidat za ovo radno mjesto. Prijavite se na oglas do 19. lipnja.

Konoba Cocaletto u Rovinju traži pomoćnog kuhara s radim iskustvom. Osiguran je smještaj i hrana, plaća je po dogovoru, a radno vrijeme počinje u 14 sati. Pošaljite prijavu do 20. lipnja.

Kreativno kuhanje nije vam strano? Odlično, jer imamo posao za vas – konoba Gatto Nero zapošljava glavnog kuhara, a nudi priliku za dodatnu edukaciju i napredovanje u karijeri, mobitel, smještaj i plaću od 12.000 do 18.000 kuna! Nemojte propustiti priliku, prijavite se na oglas do 21. lipnja.

Zaštitarska tvrtka Sokol Marić traži više kandidata za obavljanje poslova zaštitara u sljedećim gradovima: Zagreb, Rijeka, Pula, Split, Osijek, Čakovec, Varaždin, Dugo Selo, Vrbovec, Sveti Ivan Zelina. Zaštitarska licenca je poželjna, ali nije uvjet, a poslodavac će je osigurati ako je potrebno, kao i troškove edukacije. Ostale detalje provjerite u oglasu na MojPosao.

Studio Perspektiva traži dizajnera interijera/arhitekta za rad na projektima interijera. Potrebno je napredno poznavanje rada u AutoCAD-u kao i u programima za izradu 3D modela i vizualizacija (3d max/Rhino). Svoj životopis i portfolio pošaljite poslodavcu do 27. lipnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa