plenkovićevi kandidati

Pogledajte koji novi ministar ima stan u Poreču!

0
Foto: Express
Foto: Express

Tijekom dana hrvatski Sabor glasat će o povjerenju novim ministrima iz HNS-a, ali i o zamjenama za nedavno uklonjene ministre iz Mosta. Riječ je o HNS-ovcu Predragu Štromaru kao novom potpredsjedniku Vlade i ministru graditeljstva, profesorica Blaženka Divjak po tome postaje nova ministrica znanosti i obrazovanja, Davor Božinović ministar unutarnjih poslova, Dražen Bošnjaković ministar pravosuđa, Tomislav Ćorić ministar zaštite okoliša i energetike, Marko Pavić ministar rada i mirovinskog sustava, ministar uprave bit će Lovro Kuščević, piše Express.

Donedavni varaždinski župan Predrag Štromar trebao bi postati potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva, a u svoju imovinsku karticu zabilježio je stan u Poreču vrijedan tristotinjak tisuća kuna te još nekoliko oranica i šuma vrijednih ukupno više od milijun kuna, donosi Express.

Davor Božinović, kandidat za ministra unutarnjih poslova gdje bi trebao naslijediti Vlahu Orepića, vlasnik je nekoliko nekretnina, a najskuplja je stan u Zaprešiću vrijedan nešto više od 150.000 kuna. Suvlasnik je nekoliko nekretnina u Crnoj Gori, u popularnom odmaralištu Tivtu. Supruga je vlasnica stana i poslovnog prostora u Zaprešiću vrijednih oko 250.000 kuna, a suvlasnica je kuće na Pagu kojoj nisu naveli vrijednost, piše Express.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa