Alen Vitasović: Već je patetično govoriti o alkoholu

0
Alen Vitasović (Foto: Facebook)
Alen Vitasović (Foto: Facebook)

Alen Vitasović potpuno je iskreno progovorio o skandalima koji ga prate, odnosu sa suprugom Sandrom, sinom Ivanom i kćeri Mijom te zašto nije dobro biti preveliki emotivac. U razgovoru s novinarkom Nikolinom Kunić, a koji je objavio Story, Vitasović je rekao da mu je ambicija stabilnost u životu, dobro plaćeni koncerti, donosi Story.

"Diskografija više ne postoji, ništa se ne prodaje, zato želim imati koncert jednom tjedno da nešto zaradim. Nisu mi važni nikakvo bogatstvo i slava. Svjetla pozornice me ne zanimaju. Ponavljam, ne znam ništa drugo raditi, ovo mi jedino nekako ide. Nisam završio neki zanat ili nešto. Ne mogu biti automehaničar ili vodoinstalater, glazbom ću se baviti do kraja života", rekao je te spomenuo i angažman na Radio Labinu. "To je više hobi. Radio Labin je mali privatni istarski radio. Većinom su mi tamo prijatelji. Imam emisiju u kojoj ugošćujem različite poznate i nepoznate ljude i razgovaramo o njihovu životu", kazao je Vitasović, koji je sredinom devedesetih slovio kao jedna od najuspješnijih i najpopularnijih domaćih glazbenih zvijezda, piše Story.

"Inače ne pjevam na svadbama, ali ovo je bila posebna prilika. Istrijan se ženio Zagrepčankom, to mi je prijatelj, iz mog je kraja, pa me pozvao da dođem kao gost iznenađenja. Otpjevao sam desetak pjesama s bendom, svi Istrijani su poludjeli, a i Zagrepčani. Bila je pozitivna atmosfera. Inače nisam tip za svadbe kao Maja Šuput. Ne znam napraviti takav ugođaj. Više sam pop-rock izvođač", kazao je Vitasović za Story.

"Ne želim toliko govoriti o alkoholu jer je to već dosadno. Svi me neprestano ispituju o alkoholu. Patetično je. Postoje određeni problemi, ali jako ih dobro kontroliram. Što sam stariji, to sam iskusniji, znam se bolje snaći i postaviti. Kad imam neke važne nastupe, pokušavam sve držati pod kontrolom", poručio je Vitasović u Storyju i rekao: "Rak sam u horoskopu, pun ljubavi, želim svima pomoći i ugoditi, a na sebe zaboravljam. Onda se potrošim pa na dan ili dva pobjegnem u svoj svijet. I baš te tada netko fotografira ili vidi. Ali i to je dio života."

Ključno je za bilo koju vezu ili brak, bez obzira na to jeste li javna osoba ili ne, poštovanje. Ljubav može biti važna, može čak i prestati u smislu strasti, ali najvažnije je međusobno poštovanje, rekao je Vitasović za Story, te dodao da sin Ivan ima 21 godinu, a kći Mia 15. "Imaju sluha, ali ne žele ići na pozornicu. Boje se. I bolje. Otac mi je cijeli život bio na pozornici, kao i ja. Nažalost, nemam drugog izbora. Moj sin radi na benzinskoj crpki, a kći završava osmi razred i želi biti medicinska sestra. I neka bude. Samo da budu zdravi", kazao je Vitasović za Story.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa