poreč

Prestrašio i napao dijete, policajca udario nogom u glavu

0

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela tjelesna ozljeda i napad na službenu osobu. Sumnjiči ga se da se 5. lipnja oko 20 sati, u ugostiteljskom objektu u Partizanskoj ulici u Poreču, nasilno ponašao, što je izazvalo strah djeteta koje se zateklo na mjestu događaja. Dijete je istrčalo iz objekta, a 24-godišnjak je krenuo za njim te ga je fizički napao, pri čemu je dijete lakše ozlijeđeno.

Nakon što je 24-godišnjak uhićen i priveden u policijsku postaju, tijekom policijskog postupanja vrijeđao je i omalovažavao policajce, a jednog je i udario nogom u glavu. Pružena mu je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 6. lipnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske zbog sumnje u počinjenja kaznenih djela. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 24-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa