Središnji vodnjanski trg okupirala električna vozila Tesla

0

U suradnji Grada Vodnjana i organizatora 4. Međunarodnog „Nikola Tesla EV Rally Croatia“ 1. lipnja organiziran je dolazak sudionika ovog rallyja na Narodni trg u Vodnjan gdje je bilo izloženo 50-ak električnih vozila „Tesla“.

Brojni građani imali su priliku razgledati sva električna vozila i upoznati se sa vozačima i stručnim timovima ovog međunarodnog Rallya koji se od danas pa do 7. lipnja održava u Hrvatskoj.

Sudionici Rallya koji dolaze iz Njemačke, Austrije, Norveške, Belgije, Finske, Francuske, Švicarske, Škotske, Slovenije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, SAD-a i Kanade obišli su centar Vodnjana i crkvu sv. Blaža te su nakon dvosatnog boravka u Vodnjanu uz organiziranu degustaciju ekstra djevičanskog maslinovog ulja krenuli prema Poreču gdje nastavljaju svoj današnji program.

4. Međunarodni „Nikola Tesla EV Rally Croatia“ održava se u Hrvatskoj i predviđa osam dana vožnje rutom dugom 1.300 kilometara kroz najznačajnije krajolike, pet otoka i šest nacionalnih parkova diljem Lijepe Naše.   

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa