Pazinska Plava legija slavi naslov prvaka i 29. rođendan

0
Proslava na tribinama
Proslava na tribinama

Navijačka skupina „Plava Legija“ iz Pazina poziva sve građane i građanke na posljednju ovogodišnju utakmicu Četvrte lige između Pazinke i Funtane, koja će započeti 3. lipnja u 17.30 sati. Sat vremena prije utakmice organizirat će se skupljanje navijača u Parku narodnog ustanka, napravit će se krug po gradu i pozvati građane da dođu na Gradski stadion, kako bi proslavili zajedno ovogodišnje osvajanje naslova prvaka.

Nogometni klub Pazinka ove je godine, potpomognut navijačima, napravio podvig ravan NK Rijeci, te je u svom povratničkom nastupu u Četvrtoj ligi koji obuhvaća Istru, Kvarner, otoke i Liku, nekoliko kola prije kraja uvjerljivo osigurao titulu prvaka. Uspjeh je time veći što je to učinjeno s igračima mahom poniklih ili vezanih za klub, uz minimalna pojačanja, te usprkos brojnim ozljedama, pokazali ustrajnost u radu i sportski inat, koji je rezultirao ovim izvanrednim uspjehom.

Prilika je to i za proslavu 29. rođendana navijačke skupine „Plava legija“ koja je osnovana 1988. godine, te je trenutno jedna od brojnijih i glasnijih skupina istarskog poluotoka. Poslije utakmice predviđena je fešta, te druženje igrača, prijatelja kluba i navijača te pozivamo sve građane da nam se pridruže.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa