ubojstvo djeteta

Nadzor u Centru i Domu, Rojnić imala psihičkih problema

0

Iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku potvrđeno da je pokrenut nadzor nad pulskim Centrom za socijalnu skrb i Domom za odgoj djece i mladeži. Iz policije doznajemo da nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem te provjeravaju sve informacije vezane uz Centar za socijalnu skrb i Dom za odgoj djece i mladeži, do kojih se došlo tijekom kriminalističkog istraživanja teškog ubojstva, piše Glas Istre.

Nazvali smo ravnatelja Doma za odgoj djece i mladeži u Puli u kojem je boravila i osumnjičena 14-godišnjakinja i odakle je ona 16. svibnja pobjegla, ne bi li doznali više o tome što se u Domu događalo s djevojčicom. Ravnatelj Damjan Bistričić nam je, međutim, kazao da nije u mogućnosti govoriti o slučaju jer su izvidi u tijeku. Kad smo doznali da je ministarstvo pokrenulo nadzor nad Domom, pokušali smo ponovno dobiti ravnatelja, no bez uspjeha.

- Mogu vam jedino potvrditi da o svakom bijegu štićenika iz ustanove, promptno izvješćujemo policiju, kazao je kratko Bistričić za Glas Istre.

U razgovoru s osobama koje su bliske obitelji 32-godišnje Chiare Rojnić doznajemo da je Chiari obitelj nastojala pomagati jer je još u tinejdžerskim danima imala određenih psihičkih poteškoća, ali je ona tu pomoć odbijala, navodi Glas Istre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa