Sudbonosno Da rekli prije 60 godina u Puli, pa obnovili zavjete

0
Gradonačelnik Miletić s bračnim parom Petek
Gradonačelnik Miletić s bračnim parom Petek

Bračni par Marija i Viljam Petek prije 60 godina svoje sudbonosno DA izrekli su u Puli i bio je to pečat velike ljubavne priče koja traje i dan danas. Dogodilo se to na dan 8. travnja 1957. godine, kada je Viljam svoju buduću suprugu iznenadio, doveo u Pulu i oženio, te ih od tada za ovaj grad vežu samo najljepše uspomene.

Svoju su priču ispričali najmilijima, sinu Danijelu koji ih je, znajući koliko ih lijepih uspomena veže za Pulu, povodom godišnjice braka „slučajno“ doveo u Gradsku palaču i simbolično ih ponovno vjenčao. U krugu uže obitelji neslužbenu ceremoniju održao je sin i svojim roditeljima poklonio najljepši poklon koji su mogli očekivati. Nakon što su gospodin i gospođa Petek ponovno obnovili zavjete, čestitke im je uputio i pulski gradonačelnik Boris Miletić zaželjevši ima sve najbolje, puno ljubavi i sretnih dana zajedničkog života. Marija i Viljam Petek, koji žive u Sloveniji, današnji će dan zasigurno pamtiti cijeli život.

Uz svoje najmilije ponovno su oživjeli nezaboravne trenutke sreće i ispunili ih novim emocijama. Pula se u više navrata pokazala kao prvi izbor za mnoge parove iz raznih krajeva i država za izricanje sudbonosnog DA u prekrasnoj povijesnoj građevini Gradske palače na glavnom Trgu Forumu. Bračnom paru Petek želimo sve najbolje i pozivamo buduće mladence i one koji svoju ljubavnu priču žele ponovno proživjeti, da svoje zavjete bezgranične ljubavi kažu upravo u Puli, jednom od najljepših gradova Mediterana i šire.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa