Austrijski novinari došli u Istru testirati Porsche i Lamborghini

0
Prestižne jurilice pred Valamar Sanfiorom u Rapcu
Prestižne jurilice pred Valamar Sanfiorom u Rapcu

U Rabac je 25. svibnja doputovao urednički tim cijenjenog austrijskog dnevnika Der Standard kako bi u našoj Istri napravili veliki godišnji test automobila za svoje print i online izdanje. S obzirom da sada već dolazi sezona vožnje s otvorenim krovom, austrijski će šesteročlani tim na istarskim cestama i putevima testirati kabriolete.

Prekrasnim krajolicima Rapca, Labina i okolice tijekom dva dana vozit će neke od najnovijih „jurilica“ na svjetskom tržištu: Audi A5 Cabriolet 2.0 TDI 190, Mercedes C-klase Cabrio 220d 4MATIC, Mazda MX-5 RF G160, Alfa 4C Spider, Porsche 911 GTS Cabrio i Lamborghini Huracán Spyder.

Standardovi urednici boravit će u hotelu Valamar Sanfior do 27. svibnja. Želite li i sami pogledati neke od najprestižnijih kabrioleta na tržištu, svakako navratite do Valamar Sanfiora ovih dana. Inače, austrijski Der Standard vrlo je cijenjen među drugim stranim medijima te se njegovi stavovi o Austriji i događanjima na političkoj sceni Austrije često citiraju. Jedan je od najprodavanijih dnevnih novina u Austriji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa