Istražuju četiri osobe

Trogodišnjeg dječaka zadavili i bacili u more kraj Pule?

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Oko 9 sati nedaleko lučice Madrač u Puli nađeno je mrtvo dijete, sumnja se na nasilnu smrt, objavila je u 9.58 istarska policija. Na mjestu događaja u tijeku je očevid, kojeg obavljaju policajci i nadležni državni odvjetnik te se utvrđuju sve okolnosti događaja. Prema pisanju Glasa Istre, policija istražuje nekoliko osoba zbog nasilne smrti dječaka starog tri godine.

24sata neslužbeno doznaje da je 32-godišnja majka C.P. iz Pule sinoć nešto iza ponoći prijavila policiji da je njezin sin, pod još neutvrđenim okolnostima, nestao.

"Policiji je rekla da se sa sinom zadnji put igrala u obližnjm parku u utorak malo iza 18 sati, da bi kasnije utvrdila da ga nema. Do prijave nestanka policiji, kako je rekla, dijete je sama tražila po gradu. Nakon dojave, policija je odmah pokrenula intenzivnu potragu. Međutim, kasnije je tijekom razgovora majka, navodno, sama policiji pokazala gdje se tijelo njenog sina nalazi. Dijete je, kako doznajemo, pronađeno u plićaku, kilometar udaljenom od lučice Mandrač u Puli, donosi 24sata.

Istarska policija istražuju četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka u Puli koji je u srijedu ujutro oko devet sati pronađen mrtav u plićaku u moru, kilometar od lučice Mandrača, potvrdila je istarska policija dodajući da još nitko od tih osoba nije uhićen. nače, Inače, na tijelu trogodišnjeg dječaka vidljivi su tragovi nasilja, a pretpostavlja se da je zadavljen i bačen u more, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa