Privremena regulacija prometa u Mletačkoj ulici u Puli

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Za potrebe izvođenja radova rekonstrukcije ogradnog zida Filozofskog fakulteta u Mletačkoj ulici kojega je investitor Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, te nastavno na to i potrebe za uklanjanjem dijela zelenila koje se nalazi u zoni obuhvata, Grad Pula izdao je rješenje za uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu Mletačke ulice za vrijeme izvođenja radova.

Privremena regulacija prometa započinje u srijedu, 24. svibnja i odnosi se na zatvaranje obje prometne trake na dijelu Mletačke ulice od križanja s Ulicom Ivana Matetića Ronjgova do semaforiziranog raskrižja (iz smjera Trga republike) u vremenskom razdoblju od 8.30 do 12 sati. Prometnom signalizacijom bit će naznačeni obilazni prometni pravci.

Sljedeća faza privremene regulacije prometa, po istom prometnom projektu, započinje u 25. svibnja u trajanju do 15. lipnja 2017. godine, a odnosi se na zatvaranje samo jedne (desne) prometne trake u gore navedenom dijelu Mletačke ulice. Ovim putem zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih pozivamo na poštivanje privremene regulacije prometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa