Dan otvorenih vrata udruge Fotovun

0
S jedne od izložbi fotografija udruge Fotovun
S jedne od izložbi fotografija udruge Fotovun

Dana 27.5. s početkom u 15 sati, svoja vam vrata u sklopu Nacionalnog programa Dana otvorenih vrata udruga Republike Hrvatske otvara motovunska Udruga fotografa Fotovun. Tom prigodom moći ćete se na prigodnom Info pultu kroz ugodno druženje s članicama i članovima udruge informirati o udruzi, njenim projektima i aktivnostima, kao i o budućim planovima. Moći ćete se informirati i o fotografiji općenito, te donijeti vaše fotografije na pregled. Održat će se i kratko informativno predavanje s prezentacijom rada udruge.

U novoopremljenom studiju udruge organizirano je besplatno fotografiranje portreta, tako da ćete imati priliku na svoju e-mail adresu dobiti vrijednu foto uspomenu iz Motovuna. Događanje se odvija u prostoru Udruge Fotovun, na adresi Trg Andrea Antico 1, u nekadašnjoj zgradi Revije, gdje se nalazi i info punkt motovunske Turističke zajednice, a trajat će do 20 sati.

Paralelno uz događanje u prostorijama Udruge Fotovun, u galeriji hotela Kaštel u radno vrijeme hotela (7-22h) možete posjetiti izložbu fotografija članica i članova udruge na temu „Priroda“. Iz Udruge Fotovun pozivaju vas da im se pridružite u subotu, te provedete ugodno poslijepodne u Motovunu, informirajući se pritom o projektima, aktivnostima i planovima udruge, a svi zainteresirani za fotografiju pozvani su učlaniti se u Udrugu Fotovun.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa